Csirkét és nyulat főzhettek egyben paprikásnak?
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 15:00
1/5 anonim válasza:
Sosem főztem még nyulat,de szerintem sokkal több idő kell neki,mint a csirkének. Mire megpuhul a nyúl,a csirke szétfő. Az íze is elképzelhetetlen. Emlős szárnyassal. Lehet csak nekem nincs kepzelőerőm.
2/5 anonim válasza:
Mivel nem biztos, hogy egyszerre puhul meg, ezért nem tartom jó ötletnek.
Sokkal biztosabb lenne, ha külön-külön készíted el, akkor nem fordul elö, hogy az egyik szétmegy, a másik féle meg még kemény. Emellett nem biztos az sem, hogy a két íz passzol egymáshoz.
3/5 anonim válasza:
Kár a csirkét elpazarolni, a csontján kívül semmit sem találnál belőle a nyúlpaprikásban... ég és föld a főzési idő.
Inkább csináld meg külön a finom nyúlpaprikást, a csirkét pedig süsd meg, pár falat sült a paprikás után, egész biztosan kelendő lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az érdekelt, az izek elmennek-e együtt, ezek szerint nem volt jó ötlet.
2017. febr. 25. 15:38
5/5 anonim válasza:
Különböző állatok húsát ritkán szokás keverni, mert egyrészt az erőteljesebb hús íze elnyomná a gyengébbet (jelen esetben a nyúl a csirkét (habár még sosem ettem nyulat)), másrészt pedig különböző húsoknak különböző a főzési ideje, itt szintén a nyúl biztosan lassabban puhulna meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!