Tudtok ételeket ajánlani egy olyan fiúnak aki nem eszi meg a csirkét?
A barátom nem eszi meg a csirkét, semmilyen részét, és semmilyen ételt amibe van. Illetve nem eszik semmilyen egybesült húst (pl disznócomb egybe megsütve sütőbe stb)
Mit ajánlotok, miket főzzek neki? Szereti a tésztákat, de nem akarom hogy mindig azt egyen, egészségtelen és hízlal. Megeszi a spagettit, rakottkrumplit, paprikáskrumplit, nokedlit pörkölttel (szigorúan hús nélkül), rántotthúst és rántottsajtot. Bármi ötlet hogy ezen kívül mit főzzek neki?
18/L (bármit megtudok csinálni, szeretek sütni/főzni dont worry:D)
Ez nem tűnik valami korlátozónak, mondjuk nem csoda, én a fentiekből semmit sem eszem meg, mínusz még pár ételcsoport, mégis bőven vannak lehetőségeim.
Ami a leírás alapján megfelelhet:
Zöldségételek, tojásételek, esetleg olyan húsos ételek, amiket megeszik... Rengetegféle leves, édességek, sütik...
Írtad a húsmentes pörköltet, nos, abból is van sokféle, bár erről nyilván tudsz. Csodásak. Nekem a tojáspörkölt és a borsópörkölt a kedvencem, de a vegyes zöldséges is jó.
Egyébként a kalóriatöbblet hizlal. Özön tésztától sem hízik el az ember, ha elhasználja a kalóriát. Persze szerintem se azon éljen az ember, de olykor OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!