Mit főzzek az anyóséknak?
Rizsa? Az meg mi?
Fozzetek közösen a pároddal.
Ha hagyományosan étkeznek, akkor az extra menüt kerulnem, mint pl. Homár, bekacomb.
Én készítenek valami levest, pl
Sajtkrem leves, majd bélszín vörösboros mártással és krokettel, desszertnek madartejet vagy parfet.
Én húslevest főznék
Rántott karajt, rántott gomba, karfiolt
Rizst, petrezselymes burgonyát
Kovászos ubit, csalamádét
Sajtos baconös csirketortát csinálnék. Nem annyira bonyolult, viszont iszonyat látványos és szerintem mindenki szereti, aki odavan a húsokért. Mellé mehet házi savanyúság, ha van, meg egy finom krumplipüré sok tejjel, vajjal, szerecsendióval, ne spórold ki belőle ezeket, legyen jó krémes.
Mivel nem egy könnyű kaja, elé csak valami kímélőbb levest csinálnék, pl. egy zsenge zöldborsó levest sok petrezselyemmel.
Desszertnek valami epreset csinálnék, olyan finom eper van már... epres pite, epres pohárkrém, epres túrótorta, bármelyik tuti siker, bár a pite és torta abból jobb, hogy tudsz esetleg csomagolni.
Amit TE el tudsz legjobban készíteni!
Nagyon ciki, ha megfelelési kényszeredben valami ehetetlen szutykot raksz eléjük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!