Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rácsos tetejű almáspitét...

Rácsos tetejű almáspitét hogyan készítitek, hogy amikor szeleteled ne törjön meg a rács?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 09:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Az almáspite az amikor két zsíros tészta között van a töltelék.Ez rácsos sütemény aminek a tésztája ugyanaz ami a pitének. A sütőből kivéve melegen kell felvágni akkor törik a legkevésbé, és éles keskeny pengéjű kés legyen.
2010. máj. 13. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!