Levi678 kérdése:
Hogyan kell a nyers marhagyomrot konyhakésszé tenni? Mi a tisztísztítás folyamata?
Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 18:25
1/2 anonim válasza:
Ezt olvasd végig, a közepefelé van egy leírás az elökészítésröl.
2/2 anonim válasza:
Ami írva van az abálásról, tisztításról, ahhoz még annyit, hogy: abálás után, még felszeletelés előtt azért érdemes alaposan átnézni, és ha maradt rajta olyan vékony hártyarész, akkor azt még most könnyebb leszedni!
Nem igaz, ha az első adag abalébe egy kevéske ecetet öntöl, akkor az sokat javít az illatán. Hiszen kb. 20 perces forrás után úgyis leöntöd, és akkor már a következő főzőlébe ne tégy...
A felcsíkozás valóban egyszerűbb, ha már egy kicsit hűlt, feltekered mint nyújtófára a résztát, és sokkal könnyebb csíkokra vágni, mint kiterítve, mint a szabó az anyagot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!