Enyhén szaglik a nyers halhús. Dobjam ki vagy nyugodtan süssem meg kicsit jobban?
Figyelt kérdés
Egy hete nagy bevásárlást ejtettem és véletlen kint maradt egy csomag panírozott hal. Most találtam meg. Annyit hozzá teszek, hogy a helységben nincs fűtés, de nyilván nincs eléggé hideg a frizsiderhez képest. Kicsit parázok elkészíteni, van egy kis leve is már. Mit tennétek a helyemben?2016. dec. 16. 17:54
1/8 anonim válasza:
Egy hetes, panírozott valami hütö nélkül garantáltan megromlott, ha nem akarsz megbetegedni, akkor dobd ki.
3/8 anonim válasza:
Kidobnám, javaslom ezt neked is.
4/8 anonim válasza:
Én nem szívesen tölteném karácsony hetét kórházban ételmérgezés miatt. Hidd el, annyit nem ér az a hal. Dobd ki a francba.
5/8 anonim válasza:
Ásd el vagy wcn engedd le állat se kapja meg . 2 hete kicsi utóíze volt a pácolt szeletelt tarjának amit frissen szeltek , 2 napig okádtam tőle 4 nap lábadozás ment el az életemből pár szelet miatt .
6/8 anonim válasza:
Fogyasztásra alkalmatlan, akármilyen hideg helyen is volt. A fagyasztott még hűtőben sem bírná egy hétig, de még két napig sem.Gondolom azért tudod, hogy ezeket fagyosan kell kisütni is...
Gyorsan válj meg tőle, és tényleg még állatnak se add oda.
7/8 anonim válasza:
Csak helyeselni tudom az Előttem szólók válaszait. Egyébként is az egyik legromlandóbb étel a hal. Hűtőben tartva se enném meg egy hét után, nemhogy így. Annyit nem ér, hogy betegek legyetek tőle!
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Jól bebugyolálom nejlonba és kidobom a vérbe. Gondoltam, hogy még lesz valaki, aki még mentené, de szerintem meg lettem győzve. Majd kellemes karácsony emberek és ne pazaroljuk a kaját, ha lehet :)
2016. dec. 16. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!