Mi igazság van abban, hogy ha a nyers hús már büdös, de NAGYON JÓL megsütjük, akkor nyugodtan megehető?
A tévében egy műsorban az országos főállatorvos mondta, hogy bizonyos hőfokon megfőzve, előtte ecetben áztatva ehetővé teszik " egyesek", akár a dögkútból kiszedett állatok húsát is. és semmi bajuk nem lesz...
de engem a hideg is kiráz tőle.
Fujj, ahogy olvastam a kommenteket, nagyon felfordult a gyomrom (részben, mert eszembe juttatta a tegnapi hús szagát). Az utóbbi időben másodszor fordult elő, hogy lejárati időn belül már büdös volt a hús. A férjem azt mondta, hgoy jóóóóól süssem meg, és akkor semmi baj nem lesz. Ezt már máskor is mondta, bár nem emlékszem, hogy mire. Én mindig azt mondom neki, hogy ha a sz*rt jóóóól megsütöm, abból sem lesz élelmiszer, de annyira mondogatja a magáét, hogy gondoltam, megkérdezem.
Természetesen azonnal kidobtam a szemetesbe, egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!