Mi az igazság a McDonaldsos kajákkal kapcsolatban? Volt ottdolgózok beavathatnának:D
Élelmiszerek árusítására nagyon komoly előírások vannak, amit folyamatosan ellenőriz a Hatóság!
Ugye, azt te sem képzeled, hogy patkányhús, vagy bármi más szemét, fertőző hulladék kerülhetne a világszerte védett márkanév alatt árusított termékekbe?!
A cégtulajdonos nem fogja bevállalni, hogy világraszóló botránya legyen!!!
A McDonalds-nak külön saját előírásai vannak, melyik termék milyen húsból, milyen krumpliból (még a burgonya fajtáját is előírják!) készülhet.
Mekkora és milyen vastagnak kell lennie a húspogácsáknak... (Ezért szállítják félkészen az éttermekbe, már csak ki kell sütni. Így biztosítják, hogy mindegyik étteremben pontosan ugyanaz legyen a kínálat.)
Azt a sok hülye rémhírt meg olyan konkurens éttermek találták ki róluk, akiknek a bevétele esett a McDonalds népszerűsége miatt! :]
Én dolgoztam ott! Köszönöm szépen, elég is volt.
Mellettem a csajszika a sajtburgereket rakta össze, amikor az egyik lapsajt leesett a földre, a leányzó szó nélkül felvette és belerakta a szendvicsbe!!! Azóta nem eszek mekis kaját, én nem sokáig dolgoztam ott ezek után.
egy bnőm mesélte hogy egy ismerőse vmi rágós izét talált a sajtburgerében,amit később egy laborban patkányhúsként analizáltak:S
egy másik bnőm tesója pedig ott dolgozott,és azt mondja olyanok vannak ott,amiktől rögtön elmenne az étvágyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!