Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cikről a csokoládéval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mintha valami csoki gyűlölő szekte irománya lenne:)

[link]

2011. márc. 20. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Sokkal károsabb élelmiszereket is fogyasztunk, mint a csokoládé. Én imádom a csokoládét és a kakaót minden formában, ez a cikk nem veszi el a kedvemet tőle! Nyilván nem egészséges, ha napi szinten több tábla csokoládét falunk be, de mértékkel nem árthat.
2011. márc. 20. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

nem érdekel milyen káros a csoki, enni fogom még a koporsóban is!

:) :D

2011. márc. 20. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:

A napokban éppen az ellenkezőjét olvastam. A szerint mindennap kellene mindenkinek csokit enni,mert fokozza az erőnlétet.

Régen rájöttem,hogy nem érdemes ezekkel a mi egészséges,mi nem dolgokkal törődni.

2011. márc. 21. 07:23
 4/4 anonim válasza:
Szerintem, egy kocka csoki, vagy egy sor (XD), nem árt. Mondjuk, manapság, elég sok elhízást okoz, de amíg mértékkel eszik az ember, addig jó. (És a depresszióra is használ, nem úgy, mint az antidepresszánsok...)
2011. márc. 21. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!