Mi a tapasztalatotok az almaecettel kapcsolatban? Tényleg csodaszer?
Figyelt kérdés
(Nem tudtam, hova írjam a kérdést.)
Sok jót hallottam róla, de pár rosszat is. A savas jellege miatt nem tesz rosszat a gyomornak? És nem "hajtja meg"?
2010. szept. 28. 15:09
1/7 A kérdező kommentje:
És nem önmagában gondoltam, hanem vízzel felhígítva!
2010. szept. 28. 15:10
2/7 anonim válasza:
Hat ha fogyokuranak szanod akkor probald meg de nekem semmi hatasa nem volt,max par oraig nem kellett a kaja;)
3/7 anonim válasza:
Az almaecet egy kiváló természetes szer. Kilencven összetevőt tartalmaz, igazi csodaszer. Oldalakat írhatnék róla, de inkább olvass utána. Arról is, nekem miben, mennyit segített. Én minden nap fogyasztom. Nem véletlenül!
5/7 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes,sosem hallottam róla pedig natur csodaszerek híve vagyok,teázom,meg aloe vera-zom,ezentúl almaecetezni is fogok!!!Naonjó!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem (feltétlenül) fogyókúrára használnám, de még mindig fennál a kérdés, hogy a gyomorra hogyan hat (savasítja? lúgosítjaM), és hogy azt meghajtja-e, mivel hát a munkahelyen az nem lenne éppen előnyös...
2010. szept. 28. 19:03
7/7 anonim válasza:
Áldjon meg a Jó Isten! Még mindig nem olvastál utána? Érdekel egyáltalán? Éppen, hogy helyreállítja /egyebek közt/ a sav-lúg bázis egyensúlyát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!