Iskolai feladathoz kéne, étkezési szokásokkal kapcsolatban?
Sziasztok! Olyanok válaszát várnám leginkább, akik nem esznek egyáltalán/sok húst (tehát vagy vegák, vagy az anyagi körülmények miatt nem tehetik meg, hogy sok húst egyenek, vagy szimplán nem szeretik a hús ízét, vagy nem hagyomány a környéken/családban sok húst enni, stb.)
1. Volt-e már valami orvosi probléma abból, hogy nem ettetek sok húst? (fehérjehiányos állapot, stb.)
2. Milyen a testalkatotok?
3. Hány alkalommal, és mekkora mennyiségű tejterméket fogyasztotok egy nap? (akár szendvicsbe sajt, sőt, 1 pohár tej is számít!) Írjatok mennyiséget is, tehát: 1 pohár kefir/joghurt, 2 db kockasajt, 1 pohár - 2,5 dl - tej, stb.
4. Foglalkoztok-e azzal, mennyi proteint visztek be a szervezetetekbe? (erre sztem főleg a vegák tudnak válaszolni.)
Előre is köszönöm a válaszotokat!
1. Nem
2. Átlagos
3. Napi fél- egy liter tejet iszom kb (ez attól függ, hogy mit eszem, és hogy mennyit vagyok itthon), emellett sajtot szoktam enni szendvicsbe. Joghurtot úgy heti két- három alkalommal eszem.
4. Nem
Szia!
Bár én nem vagyok vega, de nem sok húst eszek: hétközben egyáltalán nem, de családi étkezésekkor (vasárnap, ünnepek) eszek húst ha az van, nem akarok kellemetlenséget okozni (a családunkban a kaja több okból is kényes téma).
1. nem
2. átlagos
3. hosszabb időre kiátlagolva kb. napi fél liter tej, 5dkg sajt, 5 dkg túró
4. valamennyire figyelek: a tejtermékeken kívül elég sok hüvelyest fogyasztok, ha lehet akkor gabonával párosítva és hetente néhányszor tofut is eszek. Mondjuk erre annyira nem kell figyelnem mert amúgy is imádom a hüvelyeseket :)
1.nem
2.vékony
3.naponta semennyit, inkább hetente- 1 pohár tej-de az is csak sütibe, vagy levesben tejföl
4.nem
1. nem
2. átlagos
3. 1-2 pohár tej (kávéval), sajtot naponta 1-2 szeletet, tejfölt vagy túrót szinte minden nap, joghurtot minden nap
4. nem, de tojást gyakran fogyasztok, meg halat is, szóját
1. nem volt semmi orvosi problémám abból hogy nem ettem sok húst
2.hát felszedhetnék úgy 5 kilót..szóval vékony,talán túlságosan is
3.szendvicsbe sajt,naponta egy aktivia egy héten kb 4 deci tej
4.nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!