Szerintetek a nyers mézeskalács tészta kibír a hűtőben 4 napot, anélkül, hogy megromlana?
Figyelt kérdés
Vasárnap kevertem be a tésztát. Van benne, tojás, cukor, méz, tej, liszt, vaj.
Ti megmernétek még ma csinálni?
Ha megcsinálom és mégis rossz lenne a tészta, akkor mi bajunk lesz ha megesszük?
Megkóstoltam nyersen és nem érzek semmi furcsát rajta.
2016. dec. 15. 21:56
1/7 anonim válasza:
Én kidobnám a tojás miatt.Meg gondolom nem tíz órakor állsz neki tehát holnap már öt napos lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Kidobtam :(
Egy adagot kisütöttem, de kicsit mintha más illata lett volna, mint szokott. Persze lehet, hogy csak bebeszélem, de jobb ez így...
2016. dec. 15. 23:44
3/7 anonim válasza:
Semmi baja nem volt, ha mégis akkor a tojás már akkor is rossz volt amikor összegyúrtad.
4/7 anonim válasza:
Akár egy hetet is kibírt volna! A tojástól semmi baja nem volt.
5/7 anonim válasza:
A mézeskalácstésztát eredetileg LEGALÁBB egy hétig kell pihentetni hüvös helyen, MIELÖTT elkészítik.
Kár volt kidobni!
6/7 anonim válasza:
Kibír. Én szombaton kevertem be, egy éjszakát alapból írt a recept, hogy pihentessem. Becsomagoltam fóliába, aztán ment a hűtőbe. Mivel másnap nem tudtam megsütni, ezért maradt még, és úgy alakult, hogy csak szerdán vagy csütörtökön volt lehetőségem vele dolgozni. Semmi baja nem volt, szép lett, finom lett, a 70 %-át már megettem :D
7/7 anonim válasza:
van hogy előre begyúrom és a mélyhűtőbe teszem,és akkor veszem elő amikor tudom hogy lesz időm befejezni.
az íze teljesen jó marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!