Ezt a mézeskalács receptet csináltam meg és eszméletlenül ragad a tészta! Mit csináljak vele?
2015. dec. 22. 13:27
1/5 anonim válasza:
Rakj hozzá lisztet, amíg sodarható állapotú lesz
2/5 anonim válasza:
Várj vele picit, lehet, hogy túl meleg a tészta. Ha berakod fél órára a ahütöbe, akkor nyújtható lesz.
Plusz lisztet nem ajánlott hozzátenni, mert akkor kemény lesz a kész sütemény.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül nem tettem hozzá lisztet, egy jó tíz percre tettem be a hűtőbe és könnyű volt vele dolgozni.
2015. dec. 22. 19:03
4/5 anonim válasza:
És milyen lett?puha vagy kemény?
5/5 A kérdező kommentje:
Most még szárazabb, de bedobozoltam almával, remélem puhul.
2015. dec. 23. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!