Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalács kérdés: jó az, ha...

Mézeskalács kérdés: jó az, ha a tészta, amit még egy napra hűtőbe kell tenni nagyon ragacsos és majd megszilárdul?

Figyelt kérdés
Fél adagot készítettem (görcsösen kiszámítottam a mennyiségeket, szóval az biztosan jó), az egyetlen, hogy tojásból egy kellett volna bele, így kiválasztottam a legkisebb létező tojást és fehérjéből nem raktam bele az egészet így sem. Lehet hogy emiatt ragad? Egy pici lisztet tettem pluszba, de így is elég ragacsos, nem áll össze labdává. Jó lesz ez így holnapra, vagy csináljak vele még valamit?

2013. dec. 20. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is olyat szoktam sütni, amit egy éjszakára hűtőbe kell tenni. Frissen ragacsos, másnapra mindig jó.
2013. dec. 20. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, már be is raktam a hűtőbe, arra gondoltam, hogy még holnap is fellisztezhetem, ha túl lágy lesz.
2013. dec. 20. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Szinte mindegyik mézes tésztája ragacsos, holnapra jobb lesz, csak alá kell lisztezni és a gyúrófát is lisztezd be kicsit, akkor ki tudod nyújtani.
2013. dec. 20. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Óh, hát a mézes már csak ilyen. Kicsit meg kell vele szenvedni, de megéri.Holnap már sokkal könnyebben dolgozol vele.Ne lisztezd túl, mert tömöríti.
2013. dec. 20. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!