Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesznek a Gyermelyi...

Miért lesznek a Gyermelyi cérnametélnél főzés közben kisebb tészta csomók? Nálatok is elő fordul ilyen?

Figyelt kérdés
Bő forrásba lévő sós vízben teszem főzni. és kis tészta csomok lesznek benne . nem az egész csak 2-4 kis csomó lett .
2013. dec. 15. 09:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Bő sós, olajos vizben kell főzni, és villával fésülgetni főzés közben. Majd bő hideg vizzel leöbliteni, és ujra zsiradékkal átforgatni. Villa a lényeg.
2013. dec. 15. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!