Ha sütés előtt bekenem a mézeskalács tetejét tojásfehérjével az csak színt ad neki, ugye? Az tészta állagán nem változtat?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 13:18
1/1 Vidékibringás válasza:
Nem fog változmi a tészta állaga, nem áztatod el benne ugysem.
+ egy ötlet ha keményre sikerül a mézeskalács :
Be kell tenni egy légmentesen zárhato dobozba és közé kell tenni egy fél szelet normál kenyeret... 1-2 nap és puha, omlós lesz ! ;)
Kellemes ünnepeket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!