Meglehet-e inni, esetleg mi másra lehet felhasználni a cékla FÕZÕLEVÉT, azt a vizet, amiben megfőztem a nyers céklagyökeret?
Sajnàlom kiönteni, olyan szép piros!!!
Nem Myers lé, FÕTT!!
Nem árt, nem használ.
A nyers céklalé viszont maga az egészség. Nem is értem, miért kell főzni a céklát, ami a legrosszabb elkészítési módja. Nyersen, salátában, smootie-ben vagy az apró céklákat sütve isteni ételeket lehet készíteni. De szétfőzni?! Minek?
Köszönöm a válaszokat!
Először mikroban akartam ill elkezdtem fõzni, parolni, csak nagyon lassu volt...pont azert mert hogy a szép leve maradjon benne..ne fojjon ki..
Megpucolva..természetesen..csak lassu volt ben birtam kivarni..
Aztan (pucolva) beletettem a forro vizbe..pont a levet..akartam mwgmentenni..megfott de..kiment a sok jó lé..
Nehez turmixolni, darabos marad-nyersen ertem...
Köszönöm a valaszokat!!!!
Egy jó turmixgép (blender ) a nyers céklát is pürésre töri, Persze némi vizet is kell adni hozzá, hogy leve is legyen.
Ha a jeget kársásra tudja törni, akkor a céklát is.ha meg csak félig főzted, akkor meg pláne elviszi a négyes kés.
Nem kell kiönteni semmit, nem kell húsvéti tojásfestésre tartogatni a levet, fogyaszd el úgy, ahogy van.Így egészségedre válik, főleg, ha minél kevesebb ideig főzted.
Koszonom, hmmm..igwn, egy jo blendér...
Pocsekolas a vizben fozes, foleg a vitaminoknak..
De ez egy hagyomány -szokas-..( a vizben fozes)nem volt regen mikro ..
Ili ..az a szokás is maradhatott vokna, hogy..nyersen enni..
Azért sikerult azert turmixolni..salátának majonézzel..nagyon jó..
Hmmm.
3kg 4 kg volt..eloszor megpucolva nyersen akartam szeletelve lefagyasztani a felét,hogy be menjen tinker.. azt mondtak, NE
Próbálni kell mindent!
Szeo napot!!!
Belegondolok, ha megmosva nyersen héjában fozik, van a fozes, akkor megfonek a bacik, stb..de..a szennyeződés azert belemegy .mindenhova's..a belsejébe..
Hat nem?
Mitol puhul meg a belseje?
A forro viz..kivulrol melegíti,kivulrol a héjas gumót..amit véd a héja plussz..
Egyre beljebb megy a hő..a víz?
Nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!