A házilag készített, nyers, friss céklalé tényleg ennyire energetizáló, frissítő lenne?
Kb egy hete naponta 2 dl (reggel és este 1-1 dl) friss céklalevet fogyasztok. Semmi mást nem változtattam, ugyanannyit alszom, ugyanazokat eszem, stb., mint azelőtt. Egyedüli újdonság a céklalé rendszeres fogyasztása.
Azt vettem észre, hogy délutánonként nem kel még lepihennem se, azelőtt pedig sokszor elaludtam.
Továbbá este is kevésbé vagyok fáradt vagy inkább fáradékony.
Napközben frissebbnek érzem magam, mind a szellemi, mind a fizikai munkákat könnyebben végzem el, mint korábban.
Ez kizárásos alapon valóban a céklalé hatásának tudható be?
Semmi mást nem változtattam. Azért is lepődtem meg.
Köszönöm szépen a választ! :)
Én a céklalevet 2 hétig próbáltam vérnyomáscsökkentésre. Az ajánlott mennyiségben, nagyon finom volt, szeretem is a céklát.
Semmi mást nem észleltem, csak hogy magasabb lett a vérnyomásom tőle, nem alacsonyabb.
KIhagytam néhány hetet, újra próbálkoztam, és megint emelte a vérnyomásom. Semmi más különbséget nem éreztem. Pedig figyeltem.
Cékla salátát akarunk csinálni, meg kell főzni. Akkor is van ilyen sok jó hatása?
Nekem kórosan alacsony, bogyót nem akarok szedni, mert nem volt jó. És nagyon fáradékony is vagyok.
Sajna ilyen gyümölcsprésem nincs amivel kinyerhetnék belőle levet. ( saját termésű céklánk van )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!