Van-e különbség a nyers és a darált (zacskós) búzacsíra között?
Ja, hogy ez fagyasztós eljárs? Ezt nem tudtam, köszönöm.
Hogyan lehet nem fagyasztóshoz hozzájutni, ha nem akarok otthon a csíráztatásával sk. bíbelődni? Lehet venni valamilyen más formában?
Illetve a Korpákra ez nem vonatkozik, ugye? Mármint, hogy a zacskós búza/zab korpák nem fagyasztósak, wergo nem veszítik el a fontos élettani hatásaikat, ugye?
Ezeket a búzacsírákat a bioboltokban lehet kapni és ezek búzacsíra-pelyhek. Kb. csak ilyen formában lehet hozzájutni, ha nem akarsz otthon bíbelődni a csíráztatással. Ha még nem láttál ilyet, akkor mire válaszolsz? A semmire?
Ezek a búzacsírák (pelyhek?) így néznek ki:
A kérdésem az volt (és akkor ezek szerint még most is áll), hogy mivel ez a búzacsíra pehely kinézetre is marha messze áll a nyers élő csírától, s mivel ez egy feldolgozott állagú zacskós csírapehely, mennyit veszít ez azokból az élettani hatásokból, ami a nyers, élő búzacsírára vonatkozik? (amivel tele van az internet)
Kéne tudni az előállítás módját (a fagyasztás ezek szerint kamu válasz volt, amolyan vaktában lövöldözés = ő még nem látott ilyet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!