Étkezéshez búzacsírát hogyan kell csíráztatni?
Figyelt kérdés
Most hallottam róla, hogy egészséges. Látom mag formában árulják bio boltban étkezési célra. Miben-hogyan kell csíráztatni és hány napig? Jó az, ha műanyag edénykébe berakok valamennyi magot és figyelek mindig legyen rajta kis víz? Csak a zöld rész kell megenni róla ha kicsírázik vagy a gyökér és a magrészt is amiből kikel? Egyszer próbáltam valamilyen ,magot csíráztatni kb 2 nap alatt penészes lett, panelban lakom. Írjatok, hogy mire figyeljek, hogy ne penészedjen meg. Bocs a hülye kérdésekért. Hallottam már párszor, hogy egészségesek a csíranövények, de fogalmam nem volt róla eddig, hogy mik is azok.2015. júl. 21. 15:11
1/1 anonim válasza:
Az hogy mit eszel, az kevésbé fontos. Inkább arra figyelj, hogy rágd meg rendesen a táplálékot hogy mennél több nyállal keveredjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!