A nyers cékla rágással történő, illetve a befőzéssel tartósitott cékla jótékony hatása megegyezik-e a natur céklalé fogyasztásával?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 19:48
1/2 anonim válasza:
A céklalének van jó hatása felesleges rágni a répát.Főzéskor a lé egy része elveszik.
2/2 anonim válasza:
A NYERS cékla rákellenes, nagyon jó, egészséges. A befőzéskor/főzéskor sajnos ezt elveszti, úgy "csak" finom eledel. A nyers cékla rágással jó - csakhogy nagyon kemény és nem tudsz annyit enni, mint céklalé formában. Ezért szokták kifacsarni a levét. A reszelt cékla is ugyanolyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!