Tippek, hogy ne folyjon ki a buktából a lekvár? Csak sütésálló lekvár jó erre a célra?
Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 13:52
11/13 anonim válasza:
A házi lekvár, ha rendesen főzik, akkor sütésálló. Nincs benne sem pektin, sem zselatin. Ha elég ideig főzöd, akkor kemény és jó ízű lesz. Annyi cukor kell bele, amennyire szereted Nagyanyáink is csak gyümölcsből főzték a lekvárt.
12/13 anonim válasza:
"A házi lekvár, ha rendesen főzik, akkor sütésálló. Nincs benne sem pektin"
DE, VAN BENNE pektin, az, ami az adott gyümölcsben természetesen benne van. És MINDEN gyümölcsben van pektin!
A hozzáadott pektin meg gyakorlatilag almából van - azaz ugyanannyira csak gyümölcs, mint anélkül.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nem folyt ki! :)
Házi lekvárral csináltam mert sajnos a bolti sütésállóért nem vagyok oda.
2017. márc. 27. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!