Sütésálló lekvár jó palacsintába?
Figyelt kérdés
lekvár, sütésálló, kemény2013. okt. 18. 19:25
1/4 anonim válasza:
miért is ne?
persze hogy jó, ha nem zavar hogy nem folyós
2/4 anonim válasza:
Szerintem jó, csak törd össze villával, hogy ne legyen olyan kemény:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor összetöröm egy kicsit botmixerrel:)
2013. okt. 18. 19:37
4/4 anonim válasza:
Melegítsd meg egy kicsit,és akkor töltsd bele a palacsintába,amikor a legmegfelelőbb állagú.(kenhető,de nem szilárd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!