Baj, ha a palacsintába nem rakok tejet?
Figyelt kérdés
palacsinta, sütés, tej,2013. okt. 9. 16:19
1/8 A kérdező kommentje:
*Igen, rossz helyre írtam a kulcsszavakat :D
2013. okt. 9. 16:21
2/8 anonim válasza:
Hááááát és miért nem raksz?
Más lesz az íze, viszont a japán palacsintában, (ami egy káposztás étel), sincs tej.
3/8 anonim válasza:
Kissé híg lesz, de megoldható, ha van otthon bubis vized.
4/8 anonim válasza:
Nem baj, buborékos vízzel is meg lehet kavarni, max. nem lesz annyira selymes a tésztád, viszont sütés közben nem is szakad olyan könnyen.
5/8 A kérdező kommentje:
Minden van hozzá, csak tej nincs.
Köszönöm a válaszokat!!
2013. okt. 9. 16:28
6/8 anonim válasza:
Pár éve éjjel a férjem kitalálta, hogy ő pedig palacsintát akar enni. A hegyen laktunk és szakadt a hó... Tej nálunmk sem volt, de talált tejfölt. Azt tett bele. Én nem ettem belőle, de ő azóta is emlegeti
7/8 anonim válasza:
Csak szódával (ásványvíz) is lehet palacsintát sütni. tojás azért legyen benne. A strandos vékony palacsinták, csak szódavízzel készülnek.Szeretni kell, ennyi az egész.
8/8 anonim válasza:
Mi évek óta nem teszünk semmibe tejet, mert laktózos vagyok. Teljesen jó ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!