mindig teszek bele tejet. Van ahol csak a szodát teszik bele. Probáld ki,és legközelebb már tudni fogod,hogy melyik ami nektek izlik ..
2012. jan. 17. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
3/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon rossz lehet. A spórolós vendéglátó helyeken csinálják jó kevés tejjel.
Mit szeretnél helyette beletenni? Vizet?
Én 5-6 tojglihoz, és ugyan annyi kanál cukorhoz, meg kb. 3/4 kiló, de talán kevesebb liszthez kb. 1,5 liter tejet adok. Nem szoktam ezeket mérni, azért csak kb-ra mondom. Aztán egy kis szénsavas ásványvizet is teszek bele, de csak, ha van itthon, mert attól állítólag "levegősebb, habosabb" lesz. Na meg egy kis olajat.
2012. jan. 17. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
4/13 anonim válasza:
Ha en sos tölteleket hasznalok,van hogy vizzel csinalom,utanna meg kirantom,igy jo,de edes töltelekkel,nem valami,de elmegy,a baratnöm allandoan vizzel kesziti,mivel nem hasznal tejet.
2012. jan. 17. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
5/13 anonim válasza:
Én sosem teszek bele teje, mindig csak szódát/ásványvizet. Így is nagyon finom, eddig mindenkinek ízlett. :)
2012. jan. 17. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
6/13 anonim válasza:
alapból csak tejjel csinálom és max egy pohár szódát teszek bele
2012. jan. 17. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
7/13 A kérdező kommentje:
Ha ásványvízzel csinálom akkor kb annyi legyen a mennyisége, mintha tejet raknék bele?
2012. jan. 17. 12:47
8/13 anonim válasza:
Igen,ha nem tetszik,ugyis javithatod,v. több liszt meg bele,v. viz,de szerintem annyi viz amennyi tej.
2012. jan. 17. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
9/13 anonim válasza:
Vízzel is csinálhatod, a laktózérzékeny lakótársam úgy szokta.
2012. jan. 17. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
10/13 anonim válasza:
Szerintem vízből kevesebb kell, mert az hígabb, mint a tej!
Ezt a keverésnél érzed. Ha csináltál már máshogy, akkor is tudod, hogy milyen legyen az állaga a sütéshez, ha pedig nem, akkor legalább legközelebb tudni fogod, hogy miből mennyit. :)
Amúgy szép lassan hígítsd és inkább sűrűbb legyen az első sütésed, ha az állaga alapján nem tudod megállapítani. És ha sütéskor látod, hogy ez neked még vastag és nehezen terül, hígítani még mindig tudsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!