Cukorbetegeknek milyen tölteléket tesztek a palacsintába?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 20:05
1/6 anonim válasza:
reszelt káposztát, reszelt almát,diót, diabetikus lekvárt, cukor helyett édesitővel bármit.
2/6 anonim válasza:
Én szoktam almatölteléket főzni, reszelt almát összepárolom édesítővel, fahéjjal. Van, hogy túrósan eszem, túró, tejföl és édesítő meg citromhéj keverékével. Diabetikus lekvárral is szeretem, de az nem laktat annyira. Nálam fontos, hogy telítsen, mert keveset ehetek.:(
3/6 Cass90 válasza:
túró töltelék: túró+tejfől+1 tojás sárgája+1 citrom reszelt héja+mazsola+édesítő- nagyon finom :)
+ vannak diabetikus lekvárok
4/6 anonim válasza:
Én cukorbeteg vagyok, diás lekvárt szoktam, esetleg "natúr" kakaót édesítővel összekeverek, forró vízzel cseppfolyósítom. Ez azért jó, mert nincs benne szénhidrát. De szoktam tejfölös-sajtost is enni, meg diás pudingot is lehet kapni, vaníliásat, csokisat, azt is rakhatsz bele. De a fahéjas-almás is nagyon finom. Hála az égnek ma már az édesítők tök jó ízűek, észre sem lehet venni, hogy nem cukor. Egy csomó rokonom már magának is inkább édesítővel főz, csinál salátát, mert jobban szeretik. :D
5/6 Macskajós válasza:
Nyugodtan próbált ki a már említett édes verziók helyett a sósat is! Neten rengeteg recept van rá, én személy szerint a lecsósat imádom.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 9. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!