Ti milyen levesbetétet tesztek a krémlevesekbe? (burgonya, brokkoli. )
A (sűrű) krumplikrémleves magában jó...
Brokkolihoz meg sima főtt tésztát, vagy nagyon pici csipetkét tudok elképzelni. Kenyérkocka is jó, csak én nem szeretem. Na meg a sajt...
tejszín, tej, joghurt, kefír
piritott hagyma, bacon, levesgyöngy, mozzarella sajtgolyók bazsalikommal megszórva, virslikarikák, főtt hús daravok, főtt tojás karikák, kenyérkockák, piritott fenyőmag, tökmag, szezámmag, reszelt sajt, aprítok bele pár szelet párizsi vagy sonkát, főtt tarja, mandula, császárszalonna,
a krumplison kívül mindegyiket dúsítom főzőtejszínnel.
gomba, brokkoli, borsó stb.a krumplist saját magával sűrítem be, kis bors, asztalnál esetleg egy kanál tejföl.
a krumplisra lisztbe forgatott hagymakarikákat teszek, és fokhagymás pirított kenyérkockát.a sütőben tepsiben sütöm, jó zörgősre.
a többihez általában bacont sütök ki, azzal szórom meg, és vagy a pirított kenyérkockákkal vagy (ritkábban,mert nagyon olajos)levesgyönggyel tálalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!