Mit csináljak, h. a sütésálló lekvár ne menjen le a muffin aljába?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 19:05
1/5 anonim válasza:
csinálj keményebb muffintésztát, és feljebb tedd bele a lekvárt
2/5 anonim válasza:
Nem szoktam lekvárral muffint sütni, így biztos választ nem tudok adni, de hátha beválik.Sztem ha közvetlenül csak a lekvár alá szórsz egy kevés zsemlemorzsát, grízt vagy lisztet úgy hogy tényleg csak a lekvár alatt legyen a tészta réteg széén ne, akkor nem lenne szabad lesülyednie.Valami olyasmi elven mint a meggyes piténél.Próbáld ki, hátha.remélem tudtam segíteni.Majd írd meg be vált-e.
Amúgy én sütés után szoktam még melegen egy fecskendő segítségéve tölteni.
3/5 anonim válasza:
Ha a sütésálló lekvárban van zselatin,akkor nem tudsz vele semmit kezdeni.
4/5 anonim válasza:
Ma csinltam nutellásat és kicsit sürübbre hagytam a tésztát és ugy csináltam h tettem a forma aljára kevés(úgy egy ek masszát)rákanalaztam a nutellát és bevontam tésztával,de így sem tettem tele,kicsit hozzáverdestem az asztalhoz,így szépen elterült a massza.Szoktam csinálni olyat is h csokit dugdosok bele,ha nincs nutella de az neme is sokszor lesüllyed,de szerintem akkor lágyabb is a tészta.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2011. jan. 20. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!