Lekváros buktába jó a sima lekvár is vagy sütésálló kell?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 16:09
1/8 acelsziv válasza:
a sima jó eséllyel szétfolyik.
2/8 anonim válasza:
Jó a sima is, csak egy kicsit sűríteni kell! Zsemlemorzsával például.
3/8 anonim válasza:
A sima lekvárból, bármit teszel bele, a benne levő zselatin kiolvad.
4/8 anonim válasza:
Sütésállót tegyél bele, mert kifolyik és megég a sima lekvár.
Régebben az un. "hitlerszalonnát" tették bele, mert az tuti nem folyott ki, de azt már nem lehet kapni.
A félkilós sütésállók több ízben is kaphatók, és finomak is.
5/8 anonim válasza:
Esetleg ha van többéves sűrű szilvalekvárod, amit vágni lehet, azzal próbálkozhatsz.
6/8 supra01 válasza:
Csak szólok, hogy lekváros bukta előbb volt, mint sütésálló lekvár, szóval valószínűleg meg lehet oldani, hogy ne folyjon ki.
Az biztos, hogy sűrű lekvár kell hozzá. A szilvalekvár tuti. Jó másféle is csak sűrű legyen és a végei legyenek behajtva és utána két oldalról jól feltekerve, és szorosan mehet egymás mellé, az oldalaik vajjal megkenve és akkor össze sem ragad.
7/8 anonim válasza:
Jó a sima lekvár is de ne legyen olyan nagyon folyós! :)
8/8 anonim válasza:
A faszenes vasaló is előbb volt, mint pl a gőzölős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!