Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tartósítani ugyan úgy lehet...

Tartósítani ugyan úgy lehet nyírfacukorral, mint a "sima' cukorral?

Figyelt kérdés
Mondjuk kandírozni.

2013. febr. 26. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Főzni sütni ugyanúgy lehet vele , mint a cukorral , de nem használható kelt tészták készítéséhez . Az adagolását személyes tapasztalatok alapján kell beállítani . Kandírozáshoz nem ajánlom , mert túlzottan édes , bár elméletileg lehet használni .
2013. febr. 26. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont a cukor édesebb mint a xillit, nyugodtan kandírozz vele.
2013. febr. 26. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is édesebb a cukor egy kicsit. A kávémba mindig picit több kell belőle.
2013. febr. 26. 20:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Mármint a nyírfacukorból :)
2013. febr. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!