Tartósítani ugyan úgy lehet nyírfacukorral, mint a "sima' cukorral?
Figyelt kérdés
Mondjuk kandírozni.2013. febr. 26. 12:05
1/4 anonim válasza:
Főzni sütni ugyanúgy lehet vele , mint a cukorral , de nem használható kelt tészták készítéséhez . Az adagolását személyes tapasztalatok alapján kell beállítani . Kandírozáshoz nem ajánlom , mert túlzottan édes , bár elméletileg lehet használni .
2/4 anonim válasza:
Szerintem viszont a cukor édesebb mint a xillit, nyugodtan kandírozz vele.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is édesebb a cukor egy kicsit. A kávémba mindig picit több kell belőle.
2013. febr. 26. 20:54
4/4 A kérdező kommentje:
Mármint a nyírfacukorból :)
2013. febr. 26. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!