Nagy baj ha a húst besóztam egy nagyon kicsit és úgy tettem be a pácba?
Figyelt kérdés
Holnap kora este tervezem kisütni, szakács barát mondta,hogy ő is besózta mikor ilyet csinált. Ki fog száradni a hús nagyon? :s Nem csináltam még ilyet,serpenyőben készültem kisütni,lehet megpárolom fedő alatt puhára,utána kevés zsiradékon pirosra pirítom,szerintetek bolond ötlet?2017. márc. 2. 11:45
1/3 anonim válasza:
Milyen hús?
A só vizet von el, több, mint 24 óra alatt kiszárítja a húst, max 1-2 órás gyorspácokba teszünk sót.
3/3 anonim válasza:
Én csak a múltkori tapasztalatomat írhatom ez ügyben. Már besóztam este a másnapra való hússzeleteket, amikor telefonon jött a "kívánságműsor", hogy legyen mustáros-mézes-kecsapos pácolt hús.Megcsináltam a pácot, egyenként jó vastagon bekentem a húsokat, hagymával rétegezve tettem dobozba.Így állt másnap délelőttig, aztán azonmód hagymástól tepsibe raktam sorba őket, és szorosan letakarva fóliával megsütöttem. Egy szemernyit sem volt száraz a hús, finom omlós lett, ahogy máskor is szokott és sós sem lett, igaz én nem vadul sózok, csak finoman:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!