Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagy baj ha a húst besóztam...

Nagy baj ha a húst besóztam egy nagyon kicsit és úgy tettem be a pácba?

Figyelt kérdés
Holnap kora este tervezem kisütni, szakács barát mondta,hogy ő is besózta mikor ilyet csinált. Ki fog száradni a hús nagyon? :s Nem csináltam még ilyet,serpenyőben készültem kisütni,lehet megpárolom fedő alatt puhára,utána kevés zsiradékon pirosra pirítom,szerintetek bolond ötlet?
2017. márc. 2. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Milyen hús?

A só vizet von el, több, mint 24 óra alatt kiszárítja a húst, max 1-2 órás gyorspácokba teszünk sót.

2017. márc. 2. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
2017. márc. 2. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a múltkori tapasztalatomat írhatom ez ügyben. Már besóztam este a másnapra való hússzeleteket, amikor telefonon jött a "kívánságműsor", hogy legyen mustáros-mézes-kecsapos pácolt hús.Megcsináltam a pácot, egyenként jó vastagon bekentem a húsokat, hagymával rétegezve tettem dobozba.Így állt másnap délelőttig, aztán azonmód hagymástól tepsibe raktam sorba őket, és szorosan letakarva fóliával megsütöttem. Egy szemernyit sem volt száraz a hús, finom omlós lett, ahogy máskor is szokott és sós sem lett, igaz én nem vadul sózok, csak finoman:)
2017. márc. 2. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!