Akik használtak már füstölt sót vagy füstölt paprikát, tőlük kérdezem: megfelelően erősen érződik a "füst" íz az előbbiekkel készített ételben?
Figyelt kérdés
Mi nem használunk füstölt húsokat, így ezt ne ajánljátok a füstölt só és paprika helyett, thx!2017. febr. 20. 21:57
11/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. Mihez kell az olaj?
2017. febr. 22. 08:21
12/15 Salx Narval válasza:
Főként pácoláshoz és kenegetéshez de kevés mehet belőle a serpenyőbe is ha füstös ízt szeretnél adni pl a sült halnak, vagy amit füstösen szeretsz.
13/15 A kérdező kommentje:
...de engem a füstölt só és a füstölt paprika érdekel.
2017. febr. 23. 13:49
14/15 Salx Narval válasza:
Azokról amit tudtam azt már előzőleg leírtam, az olajat csak megemlítettem nem gondoltam, hogy ennyire zavar.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem értettem, hogy jön a füstölt sóhoz és füstölt paprikához az olaj.
Bár a reagálásaidból mintha azt érezném, hogy nem olvastad végig, amit írtam, de mind1.
2017. febr. 24. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!