Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rontottatok már el ételt?

Rontottatok már el ételt?

Figyelt kérdés

Történt veletek olyan utólag vicces dolog,hogy nagyon elrontottatok dgy ételt,vagy főzés közben történt valami baki?

Én például egyszer majdnem felgyújtottam a konyhát,még iskolás voltam amikor tojásrántottát akartam csinálni és kigyúlt a serpenyő alja és ahogy felemeltem,belekapott a láng a függönybe. 😀 tudtok hasonlókat írni?

2017. febr. 17. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Persze! Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok és a hormonok játszadoztak velem. Kihagytam a rakott krumpliból a tojást, a húslevesbe pörköltkockát raktam..
2017. febr. 17. 18:17
 12/15 anonim ***** válasza:

késő este, nagyon fáradtan értem haza és nekiálltam főzni, hogy legyen másnapra ebéd, amit magammal vihetek. Főzeléket csináltam, amit liszt helyett sikerült búzadarával berántanom. Kukában landolt.

Almakompót főzése közben mellé nyúltam a fűszeres polcon, őrölt fahéj helyett őrölt kömény ment a cuccba, nem értettük, miért fújódott fel az egész család.

Tortazselét rendszeresen elrontom, szétfolyik, nem dermed meg, kanalazhatjuk a sütit... senki sem tökéletes :)

2017. febr. 17. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Amikor lencsefasírtot készítek, rendre nem sikerül. Volt, hogy kissé elsóztam, máskor több pirospaprikát szórtam bele a kelleténél, és rengetegszer szétesett a forró olajban, amikor ki akartam sütni.
2017. febr. 18. 02:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Azóta szereztem egy "tuti" piskóta receptet, ami úgy szól: ahány tojás, annyi púpzott ek. lisz, és annyi csapott ek. cukor.

Rögtön nem kell dekára mérni, hogy 4 dkg, vagy 40 dkg cukor! :)

2017. febr. 18. 08:28
 15/15 anonim ***** válasza:
* lisz = liszt
2017. febr. 18. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!