Rontottatok el már úgy ételt, hogy ki kellett dobni?
Van egy jó kis recept, husit bevegetázol, tejfölös sajtot raksz a tetejére és megsütöd. Hát túl sok vegetát tettem rá, és olyan sós lett...
Szerencsére csak kis adag lett, és egyszer már volt jó, így nem adom fel. :)
jaja:)
volt olyan, hogy tepsis sütit csináltam, és cukor helyett sót raktam bele:D
meg amikor a palacsinta össze vissza ragad meg odaég:)
Meg olyan is volt, hogy valami ugy megszívta magát olajjal, hogy nem lehetett megenni:)
Szia!
én egyszer tejszínes husit csináltam, és még mielőtt beleraktam volna a tejszínt, levettem tartalékra és elszaladtam a boltba. Úgy odaégett, hogy ki kellett dobni.
szerencsére a férjem otthon volt, és csak odaégett nem lett komolyabb gond.
én a rántott sajtot grízben forgattam meg :D
ja meg rengeteg dolgot elégettem már...
Szia! Nem tudom, hogy él e még a profilod, mert 10 éves a kérdés, de azért megválaszolom:
Én egyszer a pörköltbe bors helyett fahéjat raktam. De ki nem kellett dobnom, a kutya ette 2 napig 🙂🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!