Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi történik, ha nem vettem át...

Mi történik, ha nem vettem át a megrendelt ebédem? Házhoz kértem, úgy hogy délig kihozzák, de nem hozták addig, és nekem el kellett mennem otthonról.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hívd fel őket és mondd meg, hogy a futár nem ért vele ide időben, szóval lesznek szívesek az árát visszaküldeni
2010. ápr. 21. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
előzőnek igaza van!
2010. ápr. 21. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Átvételkor kellett volna fizetni.
2010. ápr. 21. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
akkor meg??? szépen beszólsz az ügyfélszolgálatukra, hogy a futár egye meg, mert te már éhen haltál, amíg a fickóra vártál
2010. ápr. 21. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg,ha normalis stilusban beszelnenk egymassal, akkor legkozelebb mi is elvarhatnank ugyanezt. Bar valoszinuleg ti meg sosem kerultetek dugoba ill. soha nem kestetek sehonnan. Amugy meg ha kifizetted volna es kesik, akkor is visszaadtak volna/ levasarolhatod az arat.
2010. ápr. 22. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!