Hány éves voltál, amikor megtanultál főzni és hogyan? Szülőtől, nagyszülőtől, recept, vagy esetleg elköltöztél otthonról és rá voltál kényszerülve?
Kort és nemet is írjatok.
Köszi!
9 évesen anyukámtól. mire férjhez mentem 20 évesen, főzésben már nagyon gyakorlott voltam, de az újdonságok miatt szakácskönyveket is vettem-kaptam, amikből szintén
sokat tanultam.
40 éve 3 generációra főzök, de már talán állíthatom, hogy a sütéssel sem állok hadilábon.
szeretni kell, ennyi az egész...:))
üdv: 60/N.
Egyedül tanultam főzni, amikor egyemetista lettem, a koliban. Habár nem szeretek főzni (enni sem), mégis nagyon jól főzök a férjem szerint. Magam kísérleteztem ki mindent, szakácskönyből elolvastam a receptet, kipróbáltam, aztán a magam szája íze szerint változtattam rajta. Olyan ember vagyok, aki mindent egyedül szeret megtanulni. (A múlt héten pl. magtanultam horgolni.)
40/N
19-20
Először figyeltem anyámat, mit hogyan csinál, később kipróbáltam egyre bonyolultabb dolgokat, aztán rájöttem, hogy nem is olyan bonyolult.
Engem mindig érdekelt a főzés, pár éve már rendszeresen magamra főzök. Anyukám segített az alapok elsajátításában, a többit blogokról szedem össze. (Vagy étteremből merítek ötletet :) )
F/18 vegetáriánus
Szia!
Fiatal srác koromban(13) a haverokkal sokszor megpróbáltunk ehetőt főzni,csak úgy unaloműzőként,sikerrel!Ezek a próbálkozások nálam később rendszeresek lettek.
Ma meg ebből élek!:D
Édesanyámmal és édesapámmal is sok időt töltöttem a konyhában ,engedtek kotnyeleskedni(addig sem tettem rossz fát a tűzre valahol),talán ez ragasztott oda ennyire a tűzhely közelébe!Mai napig a kedvenc "területem" a lakásban!:)
Minden jót!
F/36
Kiskoromtól kezdve figyeltem anyukámat, 16 évesen már önnálóan főztem.
22/N
Kicsi (5 éves) korom óta kint voltam a konyhában, és játszva tanultam meg sütni, főzni anyutól. Imádok azóta is ott sürgölődni. :)
37/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!