A vaterán megrendelt cipők megjönnek?
Figyelt kérdés
láttam olcsón egy jó márkás cipőt Vaterán és félek hogy hiába kifizetem és nem jön meg de ahogy elnéztem, az eladónak van egy csomó pozitív véleménye másoktól, pl h gyors volt, megbízható, kedves, ilyenek.. ezeknek lehet hinni?2011. okt. 20. 16:30
1/1 anonim válasza:
el hát.
Gondolod, ha átvágtak pl. engem a vaterán, nem írom le ha megtehetem és semmi károm nem származik belőle? Nehogy má' mást is átvágjon, biztosan negativot adnék,ha valami nem stimmelt...
Biztosan meg fogod kapni, csak ajánlottan kérd a postai feladást, ne simán.
Meg ha szinte csak pozitiv vélemények vannak, az megbízható partner valószinűleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!