Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Találkoztatok már olyan...

Találkoztatok már olyan görögdinnyével ami felnyitás után folyadékot eresztett azonnal, szürke lé folyt még mellé ki, plusz rettentő kellemetlen illata volt? Ki kellett dobni 8kg dinnyét

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Amikor túl sok ideig tárolják, tűző napon, van rajta sérülés... Már az is legyen gyanús, ha sárgás a héja itt-ott, kis foltban. Egyébként sajnos előfordulnak ilyenek, semmi baj. :)
2011. júl. 18. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
az bizony sajnos buggyant volt. nem lehetett volna visszavinni?
2011. júl. 18. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Elsőnek:a sárgás folt azért van a dinnyén mert az a fele érintkezett a talajjal érés közben.
2011. júl. 18. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amivel én találkoztam abból jófajta házipálinka folyt volna, de mivel tudtam hogy van benne, kés helyett szívószállal estünk neki. 1,5 év honvédség alatt bármiből lehetett pálinkáshordót kreálni.
2011. júl. 18. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy azért van a sárgás rész - de ha nagy kiterjedésű és puha az a rész, akkor gyanús, hogy ott megnyomódott, romlott.
2011. júl. 18. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Még nem volt szerencsém ilyenhez. De inkább kuka, mint gyomorrontás. Sajna, ilyen meleg az ilyen könnyen előfordulhat.
2011. júl. 19. 10:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet kedves utolsó, hogy ha akartam volna se tudtam volna enni belőle... förtelem az az illat ami jött belőle, kuka lett a vége. A mai viszont már jó volt:) Köszi a válaszokat!
2011. júl. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!