17000 forintból hogy és meddig tudok vásárolni egészséges kajákat?
21! Egy szóval nem említették, hogy ne egyen gyümölcsöt. De ha mindent eszik akkor nem irja már, hogy ő egészségesen étkezik.😂😂😂😂 ez már vicc a köbön. Mint írtam másik valaszomban én is eszem gyümölcsöt..még csokit is DE én nem írok ki kérdést, hogy egészségesen akarok enni, írjátok már le mit egyek, hogy Minnél tovabb kitartaon a pénzecském.... Akkor írta volna azt, hogy mindent megzabálok😂😂😂 nem hiszem el, hogy lehet Ennyi értetlen válaszoló 😂 egyáltalán nem azt írtam, hogy akkor mindennap zab rizs csirke, mert ha olvasnál oda is írtam, hogy akkor irok egy példát. De mindegy😂😂 férfi nem néz rám mert olyan lapos vagyok, igen tuti egész nap ch-t számolgatok meg edzek.. Fejezd már be... Nőiesen helyezkedik el rajtam az a kis plusz ami van. De mivel utána olvastam a témában tudok egy-két dolgot....
Nem minden étel egészséges... Ennyi erővel ha nem eszel mégegy egészet a pizza is az..meg a hamburger és a chips is?😂 értem én, hogy a kérdezőnek ezt jelenti, de akkor ne haborodjatok már fel, ha valaki ugy segít, hogy nem erre gondol...
De perszecsak a szamodra negatív válaszomra verd magad, a többire nem..amiben a kerdezohoz mérten segitettem😂
Ha nekem (utolsó válaszolónak) szól a kérdésed, én nem pontoztalak sehogy sem.
Biztos azon pontoztak le akik azt hiszik minden étel egészséges....
Ha neked ez az egészséges akkor legalább heti 1x egyetek levest (természetesen főétellel együtt) és csinálj valamilyen főzeléket és tésztás ételt is (vegyél durum tésztát az egészségesebb a rendesnél). Akkor húsos nap legyen több is szerintem. Csirke/halas vagy disznó, marha egyéb. (attól függően mit esztek meg). Köreteket is változásd (rizs, főtt krumpli stb).
A nagy veszekedés elkerülhető lett volna ha egyértelműen megfogalmazod, hogy nálad az egészség főleg a változatosságból áll. Az 5. válaszoló voltam. Tudod akit elhordott mindenki. Már várom mibe kötnek bele ennél a válaszomnál..
A GYÜMÖLCS MIÓTA NEM EGÉSZSÉGES????????????????????????????????????????
EZ VALAMI ÚJ KUTATÁS?! öKÖR!
28-as! Nem hiszem hogy a legtobb ember azert akar egeszsegesen etkezni, h hizzon vagy fogyjon.. Aki fogyni akar az altalban csak fogyni akar es kesz... Ezert sikeres meg a legidiotabb fogyokuras dieta is.
Kerdezo! Az hogy "egeszseges" elegge relativ fogalom kajaugyben.. Egeszseges kajat ma boltban kapni szinte lehetetlen, hacsak nem bioboltban keresed. Ott viszont kerdeses hogy kijossz-e ennyibol akar csak ot napig is.. Raadasul ott is lehet olyat kapni ami nem egeszseges.. Szoval kinek mi szamit egeszsegesnek, de abban egyeterthetunk h a zoldseg, gyumolcs mindenkepp jo. Azon viszont nem elhetsz orokke.. Ha emelle meg mondom a teljes kiorlesu gabonakat akkor a paleosok fognak kiatkozni, ha a hust mondom akkor a veganok.. Egyel mindent ami jolesik es megfizetheto, kiveve a JUNK FOOD-ot (csipsz, kola, edesseg, gyorsettermi kaja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!