SOS! Hogyan tudom keménnyé verni a tojásfehérjét?
Figyelt kérdés
Sajnos az elején véletlenül beleöntöttem a cukrot, és most folyós maradt. Tudom, hogy nem így kellett volna, de valahogyan fel tudom javítani, vagy ki kell dobnom az egészet?2017. jan. 5. 18:15
1/5 BeNX válasza:
hajísd ki vagy tegyél bele egy kis cementet vagy maltert
2/5 anonim válasza:
hideg tojásfehérje kell és csak egy kevés cukor
ez már szerintem kuka
3/5 anonim válasza:
Gőz fölött a sok cukorral is kemény habbá verheted, de ezt nem lehet pl piskótához hozzákeverni.
Egy kevert kakaósra pl- alákenve egy vékony réteg lekvárt- felhasználhatod, nagyon finom lesz vele.
ha máshoz kell,(gondolom) akkor nagyon pici cukorral, vagy egy csipet sóval, vagy néhány csepp ecettel hagyományosan is kemény habot verhetsz.
Szóval valszeg újra kell kezdened,, akkor a felesleges sárgájákat használd el rántottába, panírba, akármibe. Le is fagyaszthatod.
4/5 anonim válasza:
Cukor mennyiségtől függ.
Nagyon gyorsan és sok türelemmel/kitartással sikerülhet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül tovább vertem, és összejött :)
2017. jan. 5. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!