Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fagyasztott tojásfehérjét...

A fagyasztott tojásfehérjét tényleg nem lehet felverni?

Figyelt kérdés

Van egy csomó a fagyóban, gondoltam kipróbálom a habcsókot idén karácsonykor.

De kolléganőm szerint a fagyasztott fehérjét nem lehet kemény habbá verni.

Tapasztalatok?



2015. nov. 26. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
nem lehet, mivel a szerkezete sérül a fagyasztásos jékristályok által.
2015. nov. 26. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem lehet, én sok éve fagyasztom és utána minden gond nélkül fel is tudom verni egész keményre.


Csak olyanoknak nem sikerül, akik még vagy sosem próbálták, vagy nem tudnak habot verni.

2015. nov. 26. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

NEgyven éve sütök-fözök, és kb ugyanennyi ideje fagyasztom le a maradék tojásfehérjét (meg tojássárgáját is), föként azért, mert utána ugyanúgy tudom felhasználni, akár piskótához vagy habcsókhoz is. Eddig egyetlen egyszer sem fordult, elö, hogy nem verödött fel.


Szerintem ha valakinek problémája volt ezzel, akkor az nem a fagyasztás miatt, hanem mert belekerült valamennyi sárgája még fagyasztás elött.

2015. nov. 26. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én is fagyasztom a fehérjét, és mindig tökéletes..sőt, ha hideg (nem jeges) a fehérje,még jobban fel lehet verni.
2015. nov. 26. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 acelsziv ***** válasza:
100%
Simán, csak ne mikróban akard kiolvasztani. Meleg vízbe teszed dobozostól és percek alatt kiolvad.
2015. nov. 26. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, fel lehet verni minden probléma nélkül. A kollegina esetleg jegesen próbálta felverni?
2015. nov. 26. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma vele, csak azért ne legyen jeges. De a hideg hőmérséklet ugyanolyan jótékony, mint a habtejszínnél, vagyis előbb lesz kemény a hab.
2015. nov. 26. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor kipróbálom.

Szobahőmérsékleten tervezem kiolvasztani, és utána rögtön felhasználni.

2015. nov. 27. 10:55

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!