Kinek melyik margarin jön be sütemény készítéséhez?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 14:30
1/6 anonim válasza:
Ráma gyúrt tésztákhoz linzer , pogácsa ,stb. Krémekhez meg csak vaj ..
3/6 anonim válasza:
Szia
Rama kocka margarin magába a süteménybe, véleményem szerint az könnyű összegyúrni a többi masszával. Sajnos voltam már olyan helyzetben, hogy dobozos margarint kellett használnom, de nehezebb volt vele dolgozni sokkal. A tepsi kikenéséhez már használhatsz dobozosat.
4/6 anonim válasza:
Én inkább vajat használok sütihez finomabb a süti töle.
5/6 anonim válasza:
Gyúráshoz Ráma, krémekhez tehénvaj.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2016. dec. 28. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!