Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kinek melyik margarin jön be...

Kinek melyik margarin jön be sütemény készítéséhez?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ráma gyúrt tésztákhoz linzer , pogácsa ,stb. Krémekhez meg csak vaj ..
2016. dec. 27. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Rama kocka, vagy a Vénusz kocka
2016. dec. 27. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Szia


Rama kocka margarin magába a süteménybe, véleményem szerint az könnyű összegyúrni a többi masszával. Sajnos voltam már olyan helyzetben, hogy dobozos margarint kellett használnom, de nehezebb volt vele dolgozni sokkal. A tepsi kikenéséhez már használhatsz dobozosat.

2016. dec. 27. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább vajat használok sütihez finomabb a süti töle.
2016. dec. 27. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyúráshoz Ráma, krémekhez tehénvaj.
2016. dec. 27. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2016. dec. 28. 07:02

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!