Melyik hozzávalóból csináljam a tésztát?
A gond az, hogy soha nem sütöttem még, és egy recept megadja a hozzávalókat az egész süteményhez, de nem tudom, hogy melyik kell csak a tésztába. Ezek vannak: liszt, porcukor, margarin, tojás, vaníliás cukor, sütőpor, kakópor, só
A tippem az, hogy ezek kellenek bele, de félek rosszat beletenni, mert elcseszem az egész sütit: liszt, margarin, tojás, só
Sajnos nem írja, hogy miit hova kell rakni.
Az elkészítés menü így kezdődik: "A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tésztát, lisztezett deszkán..."
Mi ennek a sütinek a neve?
Szerintem ezek lehetnek a tészta hozzávalói: liszt, cukor, margarin, tojás, sütőpor, kakaó, só Vagy ugyanez margarin nélkül. De lehet, hogy a kakaó sincs benne, és az valami krémbe? Egyszerűbb lenne, ha a süti nevét megírnád, vagy a teljes szövegezést.
Margarin csomagolásán rajta van, hogy a teljes hány gramm. Általában 250 vagy 500 grammos. 250-él veszek a 4/5-ét, a fél kilósnál pedig a 2/5-ét.
Viszont a 45 deka liszt kimérése nehezebb lesz, ha nincs mérleged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!