Hogyan csináljam? Többi lent
Figyelt kérdés
Régóta sütök már finom izletes kenyeret. Pihe puha, könnyü. Egy valami azonban sosem sikerül, hogy nagy lukacsos legyen a kenyér. Mi lehet a titok?2015. ápr. 18. 14:11
1/4 anonim válasza:
Kovász kell bele és kellő ideig kelni hagyni dagasztás után és formázás után is.
2/4 A kérdező kommentje:
Mennyi időt?
2015. ápr. 19. 21:44
3/4 anonim válasza:
Dagasztás után 1 órát szoktam kelni hagnyi, formázás után általában fél órát.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát a férjem a lipóti kenyérhez hasonló nagy lyuku kenyeret kér. Én csináltam már kovásszal, öregtésztával. Én is ennyi idővel készitem bevágás után még 15 percet rászámolok, de igy sem jött még össze.
2015. ápr. 20. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!