Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam meg a báránypör...

Hogy csináljam meg a báránypörköltet?

Figyelt kérdés
Barátom kapott 1,5-2kg bárány combot,és szeretnék neki belőle főzni egy báránypörit,de bárányból még soha nem csináltam. Tanácsokat kérnék hozzá. Köszönöm:) ( fiatal bárányról van szó)
2015. jan. 12. 10:32
 1/4 anonim válasza:

Nagyon szépen kell felkockázni, ne legyen benne csont, porc, ín.

Ugyanúgy csináld, mint a többi pörköltet, de sokkal finomabb, ha jobb fajta vörösborral öntöd fel víz helyett.

Szerintem a hozzá való köret a galuska/nokedli uborkasalátával.

Éhes is lettem :)

2015. jan. 12. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.:)
2015. jan. 12. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

Sokkal ízletesebb minden pörkölt, ha csontoshússal készítjük ! Tennék hozzá majorannát és fokhagymát is!

Valóban nokedlival a legfinomabb !

2015. jan. 12. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
17%
felkockázod megfözöd 2-3 pörköltkockával és kész
2015. jan. 12. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!