Lasagnehoz magam szeretném készíteni a tésztát. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 11:39
1/1 anonim válasza:
tade nevű felhasználó válasza:
SZia. Olasz anyosomtol tanultam, hogy az igazi teszta receptje: 10 dkg liszt + 1 tojas es egy kis so....20 dkg + 2 tojas es egy kis so, es igy tovabb :) jol osszegyurod, majd (van spezialis tesztanyujto es vago) azzal szepen vekonyra nyujtod es teglalap vagy negyzet alakura vagod es hagyod egy kicsit szaradni, majd forrasba levo vizbe rakod es kesz a alasagne teszta. Ha nem tudod rogton felhasznalni, akkor szarits teljesen meg a tesztalapokat es tedd bele egy zazskoba....elvileg ha szaraz helyen tartod nem lesz semmi baja....legalabb is nekem eddig semmi gondom nem volt;)
A válasz 96%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__83..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!