Lasagnehoz a húst a Knorr bolognai vagy milánói alappal szoktam készíteni, ha enélkül szeretném, akkor hogy kell, hogy megkapjam ugyanazt az állagot és ízt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 11:45
1/4 anonim válasza:
ugyanazt az ízt sosem fogod elérni, mert gondolom nem teszel bele ízfokozót és mindenféle mesterséges cuccot...
2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel az elkészítési móddal kaptam pont ugyanolyan ízt, színt meg állagot, mint amilyent Olaszországban ettem, szóval biztos van valami módszer, amivel elérem ugyanezt, ha az eredeti olasz is ilyen.
2010. jan. 31. 12:10
3/4 anonim válasza:
Szerintem a tasakon jelzett fűszereket szerezd be hozzá,csak a mennyiséget kell kikísérletezni.
4/4 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy paradicsompüré olaszos főszerkeverék liszt a sűrűségéhez, meg az alap főszerek, só, bors. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!