Margarin/Vaj helyett használhatok kókuszolajat?
Figyelt kérdés
Sütibe ugyanúgy viselkedik a kókuszolaj, mint a vaj vagy a margarin?2014. nov. 28. 06:12
1/7 anonim válasza:
Nem, mert az állaga is más. De mi bajod a vajjal?
2/7 anonim válasza:
Igen,mindenben ugyan úgy viselkedi! Évek óta ezt használom és semminek nem változott a minősége,csupán egészségesebb lett,mi pedig érezzük a jó hatását. Az,hogy máshogy néz ki önmagában nem számít. Viszont csak minőségit végy. Ami szobahőmérsékleten folyik,az valami kevert xarság. Az igazi kemény,meleg levegőn puhul,de nem folyik. És tisza fehér.
3/7 anonim válasza:
A vaj nem egészségtelen, mint a kókuszzsír! Sőt!
4/7 anonim válasza:
El lehetne vitatkozni, melyik egészségesebb. De az egyik növényi, a másik állati eredetű.
5/7 anonim válasza:
bármi inkább, mint margarin, de szerintem sütibe azért vaj való. ne egyetek annyi sütit, hogy azon kelljen gondolkodni, hogy ártani fog-e a benne levő zsiradék, mert akkor az elfogyasztott cukortartalom már rég túl sok úgyis. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Cukor helyett eritritet szoktam használni. :)
2014. dec. 1. 08:32
7/7 anonim válasza:
Ha tejterméket, margarint kell ételintolerancia miatt kiváltani valamivel, akkor muszáj valamit kitalálni :) erre jó a kokuszzsir/ olaj. A kalóriatartalmú így is úgy is valóban magas 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!