Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kakaós csiga készítésénél...

Csucsuka99 kérdése:

Kakaós csiga készítésénél használhatok cukros vajat a tej helyett sütési idő alatt?

Figyelt kérdés
Nincs itthon tejem, és arra gondoltam hogy sütés közben meglocsolom cukros vajjal a tej helyett, szerintetek így is jó lesz? Gyors válaszokat szeretnék mert 20p múlva sütőbe teszem. Köszönöm előre is!!!!
2014. máj. 26. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz jó, a tej a lényeg.
2014. máj. 26. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább ne használj semmit, én nem mindig locsolgatom meg tejjel és úgy is nagyon finom.
2014. máj. 26. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben akkor kihagyom, nem teszek rá semmit, köszönöm a választ!
2014. máj. 26. 16:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! :)
2014. máj. 26. 16:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!