Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen egyszerű, elronthatatla...

Milyen egyszerű, elronthatatlan sütit vinnél egy karácsony előtti munkahelyi bulira?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretek,és tudok sütni, de valamit vinnem kéne.Mit javasoltok?
2016. dec. 14. 14:08
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
SZIA.A kedvenc gyorsan elkeszitheto sutim a banános csokis babapiskóta.A boltba lehet kapni azokat a kerek(félkör alakú) babapiskótákat.Kell még hozzá banán,csoki és fogpiszkáló is.A banánt felkarikázod.Két piskóta közé teszel egy banánkarikát,és a tetejébe szúrsz egy fogpiszkálót,majd ezt a gömb alakú süteményt a fogpiszkálóval megfogod és csokiba mártod.Kell neki egy kis idő hogy a csoki megdermedjen,de ez csokifüggő,mondjuk nállunk nincs ideje megdermedni...Remélem tudtam segíteni!
2016. dec. 15. 06:34
 12/20 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek,kiveve a szalmonellas poenkodot...
2016. dec. 15. 06:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolso,csokimaztcsokimazt kell csinalni,mint a zserbonal?vagy fozocsoki tablat kell felolvasztani?ahhoz gondolom sok tabla csoko kell,mert eleg soro lehet
2016. dec. 15. 07:05
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Ha sós akkor sajtos pogi.

Ha édes akkor vanília pudingos keksz. Ezt nem lehet elrontani,mindent össze kell kutyulni,kiszaggatni és 10 percre sütőbe tenni.

Sok lesz belőle és finom!

Ha érdekel leírom a receptet.

2016. dec. 15. 08:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Persze,érdekel,köszi.
2016. dec. 15. 08:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Van, csak pudingporból (4 csomag ) készült receptem is, rá egy finom krém, és tojáshabkrém. Ha betartod a receptet, elronthatatlan.

Sok évnyi tapasztalat alapján írom, hogy a kókuszgolyó a legelcsépeltebb találmány, akármilyen finom is. Gondolj bele, ha mindenki kókuszgolyót csinálna, lenne vagy 300 darab. Nálunk a karácsonyi /év végi bulikban a munkahelyen a kókuszgolyó volt a legutolsó, amit megettek. Még január végén is ott csücsültek a hűtőkben...

Kókuszgolyót egy óvodás is képes elkészíteni.

Ha veszed a fáradságot, és bármilyen magad sütötte sós, vagy édes sütit viszel, hatalmas sikere lesz, és mindenki a receptet fogja kérni.

Egyszerű, sós rudacska receptem is is van, és nagyon sokan szeretik a sós sütiket.Írj, ha érdekel valami.

2016. dec. 15. 13:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Meggyes gesztenyegolyó, olvasztott csokiba mártva.

A puha gesztenyemasszába kell tenni egy szem meggyet, vizes kézzel szépen megformálni, majd fogpiszkálót szúrni bele, kis időre a fagyóba tenni, majd a fogpiszka segítségével, meleg olvasztott csokiba mártani, azonnal rádermed a csoki.Akár apró minyonpapírba is lehet tenni, így még mutatósabb.

2016. dec. 15. 16:40
 18/20 anonim válasza:
A csokit hulala tejszínnel szoktam felhígítani..ISTENI😍
2016. dec. 18. 18:20
 19/20 A kérdező kommentje:

Végül a pudingos kekszet csináltam meg úgy,hogy nem csak golyókat lapítgattam le villával.hanem karácsonyi formákkal szúrtam ki a tésztát, nekem kicsit tovább sült a 15 percnél.

A másik pedig a bögrés raffaello szelet,régebben sütöttem,(csak kiment a fejemből a neve) ez is könnyű,elronthatatlan, tudom ajánlani..

2016. dec. 20. 09:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Na örülök,hogy tetszett, remélem sikere volt :)
2016. dec. 20. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!