Milyen egyszerű, elronthatatlan sütit vinnél egy karácsony előtti munkahelyi bulira?
Ha sós akkor sajtos pogi.
Ha édes akkor vanília pudingos keksz. Ezt nem lehet elrontani,mindent össze kell kutyulni,kiszaggatni és 10 percre sütőbe tenni.
Sok lesz belőle és finom!
Ha érdekel leírom a receptet.
Van, csak pudingporból (4 csomag ) készült receptem is, rá egy finom krém, és tojáshabkrém. Ha betartod a receptet, elronthatatlan.
Sok évnyi tapasztalat alapján írom, hogy a kókuszgolyó a legelcsépeltebb találmány, akármilyen finom is. Gondolj bele, ha mindenki kókuszgolyót csinálna, lenne vagy 300 darab. Nálunk a karácsonyi /év végi bulikban a munkahelyen a kókuszgolyó volt a legutolsó, amit megettek. Még január végén is ott csücsültek a hűtőkben...
Kókuszgolyót egy óvodás is képes elkészíteni.
Ha veszed a fáradságot, és bármilyen magad sütötte sós, vagy édes sütit viszel, hatalmas sikere lesz, és mindenki a receptet fogja kérni.
Egyszerű, sós rudacska receptem is is van, és nagyon sokan szeretik a sós sütiket.Írj, ha érdekel valami.
Meggyes gesztenyegolyó, olvasztott csokiba mártva.
A puha gesztenyemasszába kell tenni egy szem meggyet, vizes kézzel szépen megformálni, majd fogpiszkálót szúrni bele, kis időre a fagyóba tenni, majd a fogpiszka segítségével, meleg olvasztott csokiba mártani, azonnal rádermed a csoki.Akár apró minyonpapírba is lehet tenni, így még mutatósabb.
Végül a pudingos kekszet csináltam meg úgy,hogy nem csak golyókat lapítgattam le villával.hanem karácsonyi formákkal szúrtam ki a tésztát, nekem kicsit tovább sült a 15 percnél.
A másik pedig a bögrés raffaello szelet,régebben sütöttem,(csak kiment a fejemből a neve) ez is könnyű,elronthatatlan, tudom ajánlani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!